Artikelen

10 oktober 2019
Onderhandelen: hoe krijg je wat je wilt zonder de relatie met de ander op het spel te zetten? Welke onderhandelings- en gesprekstechnieken zet je daarbij in? En hoe ga je om met weerstand, belangentegenstellingen en conflicten?
 
16 januari 2019

Op woensdag 18 september verzorgt Anja Bekink een workshop over het Transformatieve Model. Tijdens deze workshop maak je kennis met transformatieve mediation.

06 april 2018

Een avond die zowel verdiepend is voor degene die de eerdere bijeenkomst heeft bijgewoond in 2017 en ook voor leden die die avond gemist hebben nuttig is.

06 april 2018

Wat is de AVG? Dient mijn mediationpraktijk aan de AVG te voldoen? Wat verandert er nu echt? En wat niet? Ellen Bosma en Anke Holtland van Loyens & Loeff geven u praktische inzichten in wat te doen en niet te doen t.a.v. de AVG. Ook zullen zij ingaan op datalekken.

16 februari 2018

Relaties en verbindingen zijn thema’s die Leonie Poth haar leven lang geïnspireerd hebben. Gedurende de stages van het leven zelf, de rollen binnen haar relaties, is zij de diepe betekenis van relaties gaan onderzoeken en begrijpen om vervolgens te weten gekomen zijn hóe hierin transformaties kunnen plaatsvinden.

Pagina's