Bijeenkomst 22 januari | Frederique Adriaans en Jannie Kieft over intervisie voor mediators

Met ingang van 2013 stelt het NMI begeleide intervisie verplicht. Van de 48 PE-punten in 3 jaar moeten er 18 behaald worden met begeleide intervisie. Frederique Adriaans en Jannie Kieft van de Mediatorvereniging Zuid vertellen over de manier waarop Mediatorvereniging Zuid begeleide intervisie aanbiedt aan haar leden. Tevens wordt een aantal intervisiemethodes aangereikt waarmee mediators elkaar professioneel kunnen ondersteunen bij de verbetering van werkwijze en bespreken van dilemma's.

Leerdoelen:
- inzicht in de wijze waarop Begeleide Intervisie kan worden georganiseerd en ingevuld
- inzicht in verschillende intervisiemethoden en het ervaren van één of meerdere methoden in de praktijk

Voor de bijeenkomst zijn 2 NMI PE-punten aangevraagd.

Laat via de mail even weten of je naar de lezing komt en of je mee wilt eten. Kosten voor de lezing 10 euro en voor het diner 18 euro. Bij afmelding binnen 48 uur worden de kosten van het diner in rekening gebracht, indien je je daarvoor had opgegeven.
De locatie is zoals gebruikelijk Galerie Kralingen, Gashouderstraat 9, Rotterdam. Bereikbaar: met de metro tot halte Gerdesiaweg + stukje lopen, met fiets of auto vanaf de Oostzeedijk de Willem Ruyslaan volgen, tot de laatste zijstraat aan de linkerhand, tegenover de school. Vanaf de Oudedijk de eerste zijstraat rechts.

Programma dinsdag 22 januari

17.30 uur: Inloop en borrel
18.45 uur: Buffet
19.30 uur: Welkom door de voorzitter en mededelingen
19.45 uur: Frederique Adriaans en Jannie Kieft over "intervisie voor mediators"
22.00 uur: Einde