Bijeenkomst 6 september 2017 | 'Het Enneagram' door Geke Kiers

Beste leden,

Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantieperiode gehad als de Rotterdamse Mediators Associatie op 6 september a.s. weer een interessante ledenbijeenkomst van het jaar heeft. Alweer de vierde dit jaar.
Er is een deskundige trainer met een aansprekend en leerzaam onderwerp uitgenodigd. Op 8 juni vorg jaar stond de trainer met het onderwerp al op het programma, maar helaas moest de trainer op het laatste moment afzeggen.
Wij nodigen je graag uit aan de bijeenkomst deel te nemen. Schrijf je snel in!

Geke Kiers
Geke Kiers
vertelt je op 6 september
Het Enneagram

Soms kunnen partijen bij een mediation op een wel heel aparte en onverwachte manier reageren. Één ding weet je zeker wanneer je het gedrag van de ander niet kunt plaatsen: ze acteren niet zoals jij. Het klokje tikt bij hen net even anders. Om toch goed in te gaan op onnavolgbaar gedrag of reacties, kun je proberen te begrijpen waar dat gedrag vandaan komt. Wie is die ander en wat maakt dat hij/zij dit gedrag vertoont? Het Enneagram biedt je dan een mooi instrument om onderzoek te doen. Onderzoek naar de verschillende drijfveren van mensen en naar hun gedrag. Zo kun je beter leren begrijpen waarom de ander zo handelt, maar ook op welke manier hij/zij leert, samenwerkt, gemakkelijk in beweging komt etc. En juist dat maakt het werken met mensen die volstrekt niet op jou lijken en die je bovendien maar moeilijk kunt begrijpen, een stuk gemakkelijker. Geke Kiers is Organisatieadviseur, Coach en Mediator. Deze avond vertelt zij over de 9 typen van het Enneagram. Je krijgt een inkijkje in de negen verschillende ‘karakters’ en hoe zij zich handhaven of vrijpleiten in conflicten. Voor de pauze zal Geke een inleiding houden. Na de pauze gaan we zelf met de nieuwe inzichten aan de slag. Meer over Geke Kiers vind je op www.lesprit-organisatieadvies.nl/wie-ben-ik.

Het bijwonen van de lezing is voor (kandidaat) leden gratis. De borrel is voor eigen rekening, aan de bar af te rekenen. Het buffet kost 15 euro. Om de prijs hoef je het niet te laten, en je kan gelijk lekker netwerken. Als je gebruik maakt van de heerlijke barbecue wordt dit bedrag door de RMA automatisch geïncasseerd conform de door jou afgegeven machtiging. Bij afmelding binnen 48 uur worden de kosten in rekening gebracht, als je je voor het buffet had opgegeven.

Als je MfN registermediator bent worden na deelname kosteloos 2 PE-punten in de categorie 1a voor je aangevraagd. Je hoeft hiervoor zelf niets te regelen of door te geven aan de MfN.

Meld je aan voor deze lezing, met of zonder buffet. Je krijgt dan via e-mail een bevestiging van je aanmelding die je overigens niet hoeft mee te nemen naar de bijeenkomst. Geïnteresseerden in het lidmaatschap zijn natuurlijk van harte welkom en ontvangen een uitnodiging door een e-mail te sturen naar secretariaat@rotterdammediation.nl.

Programma woensdag 6 september 2017

17.30 uur: inloop
18.15 uur: barbecue
19.45 uur: lezing Geke Kiers
20.45 uur: pauze
21.00 uur: Geke Kiers (vervolg)
22.00 uur: einde

Tot 6 september.

Met vriendelijke groet,
de Rotterdamse Mediators Associatie

Heb je vragen over 'Het Enneagram' door Geke Kiers? Neem contact op met de Rotterdamse Mediators Associatie