Bijeenkomst 9 september | Jan Boon over Klanten werven is makkelijker dan je denkt

Beste leden,

Zijn jullie na deze zomervakantieperiode weer helemaal uitgerust, en kunnen jullie er weer tegenaan? Zoals op 12 juli aangekondigd, organiseert de Rotterdamse Mediators Associatie op woensdagavond 9 september 2015  de vierde ledenbijeenkomst van dit jaar. 52 leden hebben zich al ingeschreven voor deze bijeenkomst! Als je je nog niet hebt ingeschreven, nodigen we je graag uit dit alsnog te doen. Zoals altijd hebben we deze avond weer een deskundige spreker met een interessant en leerzaam onderwerp.

Jan Boon
spreekt 9 september over
Klanten werven is makkelijker dan je denkt

Heb jij ook moeite met acquisitie en met goede prijzen vragen? Acquisitiecoach Jan Boon (www.deacquisitiecoach.nl) zal ons vertellen dat klanten werven ook voor mediators makkelijker is dan je denkt. Jan laat je ontdekken wat je in de weg zit om je bedrijf te laten groeien, en hij laat je zien welke strategie je als mediator het beste kunt volgen om snel meer klanten te krijgen. We hopen dat Jan je door/na deze bijeenkomst duidelijk maakt welke volgende, eerste stap je het beste kunt zetten. Als het goed is, kun je dus meteen in actie komen! Jan Boon leidt ons in grote lijnen door zijn acquisitietraining en business coaching programma Grow with the Flow die is bedoeld om bedrijven – ZZP en MKB – op een ontspannen manier sneller te laten groeien. Meer klanten, meer omzet, meer rust en voldoening. Speciaal voor mooier en betermakers. Wat verbetert er na zijn programma? Je wordt een merk en onderscheidt je van al je concurrenten. Je kiest voor jouw lucratieve niche met ideale klanten. Je leert goed pitchen en duidelijk maken wat de waarde voor je klant is. Je stelt je acquisitie niet uit en je bent er zeker niet bang meer voor. Je brengt structuur aan in je acquisitieacties. Iedere dag. Je gaat op een makkelijke manier meer en betere prospects vinden. Je krijgt dan ook genoeg afspraken en dus ook meer nieuwe klanten. Je leert goede prijzen te vragen door op een vriendelijke manier te verkopen.  Je stopt je strijd en stress want je gaat authentieke acquisitie doen. En ten slotte ga je ontspannen ondernemen en verdienen wat je waard bent!

Na ruim 20 jaar als organisator, PR man, verkoper, manager en ondernemer gewerkt te hebben, heeft Jan Boon er in 2007, na de verkoop van zijn krantenuitgeverij, heel bewust voor gekozen business coach en trainer te worden voor die mensen waar hij om geeft en graag mee werkt. Hij heeft een grote passie voor marketing, branding, acquisitie, PR  en sales. Daar heeft hij zich volledig in gespecialiseerd. Waarom? Als ondernemer had hij veel ZZP-ers voor zich werken. Het viel hem op dat ze vaak erg goed in hun vak waren, maar zichzelf niet goed konden verkopen. Daardoor kwamen zelfs de hele goeie moeilijk aan klanten. Jan heeft zich toen voorgenomen met die wetenschap iets te gaan doen … en dat doet hij nu. Met veel plezier en succes.

Met ruim 25 jaar ervaring, zijn netwerk en zijn kennis van de effectiefste marketingtechnieken is Jan de acquisitiecoach in de regio Den Haag en Rotterdam die focus en structuur brengt in het werven van klanten.

Het bijwonen van de lezing is voor jou als (kandidaat) lid gratis. De borrel is voor eigen rekening, aan de bar af te rekenen. En weet je het nog? De ALV heeft ermee ingestemd dat het buffet gedurende een jaar lager dan de kostprijs zal zijn: 15 euro per persoon! Om de prijs hoef je het dus niet te laten, en je kan gelijk beter netwerken. Als je mee eet wordt dit bedrag automatisch geïncasseerd conform de door jou afgegeven machtiging. Bij afmelding binnen 48 uur worden de kosten van het eten in rekening gebracht, als je je daarvoor had opgegeven. Je krijgt overigens een factuur toegestuurd als een bedrag van je rekening wordt afgeschreven.

Als je MfN registermediator bent worden na deelname kosteloos 2 PE-punten (categorie 2) bij de Mediatorsfederatie Nederland voor je aangevraagd. Je hoeft hiervoor zelf niets te regelen of door te geven aan de MfN.

De locatie is zoals gebruikelijk Galerie Kralingen, Gashouderstraat 9 te Rotterdam.

Laat even via de datumprikker die je hebt ontvangen voor deze bijeenkomst, weten dat je naar de lezing komt en of je mee wilt eten.

Geïnteresseerden in het lidmaatschap zijn natuurlijk van harte welkom en kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar secretariaat@rotterdammediation.nl.

 

Programma woensdag 9 september 2015

17.30 uur: Inloop en borrel

18.15 uur: Barbecue

19.45 uur: Jan Boon met ‘Klanten werven is makkelijker dan je denkt’

20.45 uur: Pauze

21.00 uur: Jan Boon (vervolg)

22.00 uur: Einde
 

Tot 9 september!

Met vriendelijke groet,

Peter

mr. M.P. Vogelsang CCP

Secretaris bestuur

Rotterdamse Mediators Associatie

secretariaat@rotterdammediation.nl

www.rotterdammediation.nl