Workshop 15 april | 'Verdieping intervisiemethodieken voor mediators'

Vanaf januari 2013 is intervisie verplicht voor mediators. Sommigen hebben zich al in een  intervisiegroep georganiseerd, anderen zoeken nog naar collega's om dat samen mee op te zetten.

Tijdens de themabijeenkomst van de RMA in januari bleek bij velen behoefte aan kennismaking met en uitbreiding van het arsenaal aan methodieken die in intervisie kunnen worden gebruikt. Naast de toen al gegeven boekentips bieden we nu ook de mogelijkheid methodieken zelf te oefenen in een workshop.
Trainer Janco Alblas combineert in een interactief programma een korte theoretische verdieping met veel eigen werkzaamheid van de deelnemers, aan de hand van opdrachten. Na afloop krijgen de deelnemers een reader als naslagwerk mee.
Janco Alblas is een zeer ervaren trainer en coach en is als zodanig werkzaam bij de gemeente Rotterdam. Hij heeft veel ervaring met intervisietrainingen.

Workshop: Verdieping intervisiemethodieken voor mediators
Trainer: drs. Janco Alblas
Datum: maandag 15 april 2013
Tijd: 13.00 – 17.30 uur (inloop vanaf 12.30 uur)
Plaats: Expertisecentrum Leren en Ontwikkelen, Schiekade 101 (hoek Proveniersstraat), Rotterdam (10 min lopen vanaf achterzijde CS, lijn 5 stopt voor de deur)
Kosten: € 75 voor leden en € 110 voor niet-leden
PE: 4 punten

Aanmelden kan vanaf heden bij het secretariaat van de RMA, via secretariaatRMA@gmail.com. Daar is ook meer informatie te verkrijgen.